Vetovihjain-koulutuskokonaisuus
hyvän hihnakäytöksen kouluttaminen koiralle

Suurella osalla koirista on ongelmia kulkea hihnassa vetämättä. Tätä arkipäiväistä asiaa on vaikea kouluttaa, koska siihen pitäisi keskittyä AINA hihnassa ulkoiltaessa. Kun koira pääsee kiskomalla haluamaansa (eteenpäin, hajun luokse tms), vetäminen on koiralle kannattavaa ja käytös vahvistuu, eli lisääntyy. Hyvän hihnakäytöksen kouluttamisessa suurin ongelma on johdonmukaisuuden puute. Hihnan kiristymiseen tulisi aina reagoida välittömästi, mutta tämä on vaikeaa, ellei mahdotonta toteuttaa jatkuvasti ja jokaisella lenkillä.
Ympäristö vie väkisinkin välillä ulkoiluttajan huomion, ajatukset karkaavat muualle ja lisäksi on vaikea reagoida täsmällisesti vedon määrään.
Vetovihjain on koirankoulutuksen ammattilaisten kehittämä positiiviseen vahvistamiseen
(= palkitsemiseen) perustuva koulutusapuväline. Vetovihjaimen avulla hyvää hihnakäytöstä voi harjoitella täysin uudenlaisella metodilla, jolla hihnakäytöksen harjoittelu nopeutuu ja helpottuu, ja pysyvät tulokset on helpompi saavuttaa kuin perinteisillä menetelmillä.

VETOVIHJAIN + VERKKOKURSSI  + SÄHKÖPOSTITUKI. Kaikki yhdessä paketissa.

Vetovihjain on tuotesuojattu suomalainen keksintö. Se on pieni hihnaan kiinnitettävä apuväline, joka huolehtii siitä, että sekä koira että omistaja saavat aina täsmällisesti tiedon (äänimerkki + valo), kun vetäminen ylittää tietyn rajan. Näin koiran vetämiseen on helppo reagoida aina täsmällisesti ja koulutus etenee.

Verkkokurssi opastaa laitteen oikeaan käyttöön ja esittelee videoiden avulla uuden koulutusmetodin vaihe vaiheelta. Voit seurata ohjeita koirasi etenemisen mukaan. Vetovihjain-asiakkaana saat myös tarvittaessa hihnakäytöksen kouluttamiseen tukea ammattilaiselta sähköpostitse.

Vetovihjainta voit käyttää apuna myös perinteisessä pysähtelymenetelmässä. Aina kun laite antaa äänimerkin, ulkoiluttaja pysähtyy välittömästi, jolloin koira ei pääse hihna kireällä eteenpäin, ja vetäminen tehdään näin koiralle kannattamattomaksi. Todella lämpimästi suosittelemme kuitenkin käyttämään uudenlaista positiiviseen vahvistamiseen perustuvaa koulutustapaa.

×
×

Cart